Postavljeno na dan 25.08.2015 , autor: , zavedeno pod Blog, Novosti.

Imaš li ideju da domen kao što je Kupi.ME ili Zastupaj.ME upotrijebiš za svoj start-up, projekat ili blog? Ovi domeni i njima slični su u grupi takozvanih premium .ME domena koje dodjeljujemo najboljim idejama sa najvećim potencijalom za razvoj.

Počevši od 7. septembra 2015. godine, kompanija Me-net će, u saradnji sa kompanijom doMEn (agent registracije crnogorskog nacionalnog domena .ME), lansirati kampanju za dodjelu premium .ME domena u kojoj ćemo najbolje .ME domene na jezicima bivše Jugoslavije dodjeljivati blogerima, kompanijama i startupovima sa najboljim i najinteresantnijim idejama. U ovu listu su uključeni domeni koji u svom nazivu sadrže konkretan poziv na akciju (Klikni.me, Kupi.me, Donesi.me i mnogi drugi), i koji, samim tim što se lako pamte, mogu biti iskorišteni kao sjajno marketing “oružje”.

premium domeni slika

Neki od Premium domena koje dodjeljujemo u ovoj kampanji!

Neki od dosadašnjih uspješnih primjera korištenja .ME premium domena su domeni Zaposli.me (najpopularniji crnogorski sajt za zapošljavanje), Povedi.me (pet-friendly hrvatski turistički vodič), Pokloni.me (crnogorski sajt za poklanjanje stvari) i mnogi drugi… Kao što možeš da vidiš iz datih primjera, uz .ME možeš napraviti dobitnu kombinaciju: kratku i simpatičnu web adresu za tvoj biznis/blog/projekat koju je lako zapamtiti!

Sve što je potrebno kako bi .ME premium domen bio tvoj je dobra ideja za novi projekat ili, jednostavno, želja za rebrandingom već postojećeg bloga, kompanije ili projekta. Svoju ideju nam možeš predstaviti putem jednostavne online aplikacione forme, a mi ćemo, u saradnji sa žirijem koji će biti sastavljen od uticajnih blogera i preduzetnika iz regiona, odlučiti kome ćemo dodijeliti koji domen.

patike ME

Sa .ME se izdvoji iz gomile istih, dosadnih domena! 🙂

Više detalja, zajedno sa pravilima za prijavljivanje za .ME premium domene, možeš očekivati 7. septembra, kada će regionalna .ME Premium kampanja zvanično početi. Do tada očekujemo kreativnost i mnoštvo ideja za nova web iMEna! 🙂

Povezani članci :

luka@menet.me'

Više o meni možete saznati na www.lukaradunovic.me