Postavljeno na dan 9.11.2016 , autor: , zavedeno pod Novosti.

Takmicenje za studente - Konferencija NetWork

Ponosni smo što možemo da najavimo konferenciju NetWork koja će okupiti neka od najvećih imena iz oblasti marketinga u regionu.

Konferencija NetWork će se održati po prvi put 08., 09. i 10. decembra u hotelu Verde Complex u Podgorici, u organizaciji kompanija POSH33 i ME-net. U toku trodnevnom programa učesnici konferencije će moći se upoznaju sa najnovijim trendovima iz oblasti digitalnog marketinga i steknu vrijedne poslovne kontakte. Prvi dan konferencije je rezervisan za napredne radionice gdje će stručnjaci ME-net tima učesnicima prenijeti praktična znanja koja će im pomoći da unaprijede online prisustvo organizacija iz kojih dolaze.

Smatramo da je ovo sjajna prilika za mlade ljude da saznaju nešto više o oblasti kojom žele da se bave, kao i da prošire i unaprijede postojeće znanje iz ove oblasti. Iz tog razloga, želimo da, makar određenom broju vas, omogućimo da besplatno učestvujete na konferenciju i steknete znanja koja će vam biti od velike važnosti za vaš dalji razvoj. Kako bismo odabrali studente koji će dobiti ovu priliku, odlučili smo da organizujemo takmičenje.

me-net-blog-cover-prilika-za-studente-da-osvoje-besplatnu-kotizacijua-za-konferenciju-network-nov-2016

Uslovi takmičenja

Vaš zadatak je da kao tim:

  1. Napišete jedan blog post na temu trendova u digitalnom marketingu. Temu blog posta birate vi – možete ići usko ili široko koliko želite. Imajte na umu da od vas ne tražimo motivaciono pismo već edukativni blog post na temu koja se tiče digitalnog maketinga. Fokusirajte se na nešto što biste mogli da pričitate na blogu koji se bavi digitalnim marketingom i što bi ljudima bilo korisno. Blog post mora da sadrži od 800 do 1500 riječi.
  2. Kreirate fotografije koje će pratiti blog post. Jednu naslovnu fotografiju, dimenzija 500×1000 pixela, i po jednu fotografiju na svakih 350 riječi koja odgovara sadržaju blog posta, širine veće od 1000 pixela.
  3. Kreirajte fotografiju i pripremite tekst koji bi pratio objavu vašeg posta na Facebooku i Twitteru.

Svi timovi koji su zainteresovani za učešće u takmičenju, trebaju da pošalju svoj rad na postavljeni zadatak, u PDF formatu, na email adresu takmicenje@menet.me najkasnije do 24.11.2016. u 23:59h. Imajte u vidu da naknadno poslate prijave neće biti uzete u obzir.

Molimo Vas da obratite pažnju da sve ideje moraju biti originalne i samostalne. Svako kopiranje ideja i/ili navođenje podataka bez referenciranja će rezultovati eliminacijonom vašeg tima.

Pobjednici takmičenja, tri najbolje ocijenjena tima, će biti objavljeni 01.12.2016. godine na ME-net blogu. Blog postovi pobjednika će naknadno biti objavljeni na ME-netovom blogu pod imenom autora.

Ko može da učestvuje?

Timovi mogu da sadrže od jednog do tri studenta. Konkurs je otvoren za studente akademskih i specijalističkih studija, koji su mlađi od 27 godina, svih Univerziteta iz regiona. Timovi mogu biti multidisciplinarni – nije potrebno da članovi tima budu sa istih fakulteta ili univerziteta.

Prilika za studente da osvoje besplatnu kotizacijua za konferenciju NetWork

Šta dobijate?

Članovi tri najbolje rangirana tima će dobiti besplatnu kotizaciju za konferenciju NetWork koja će se održati 08.-10. decembra u hotelu Verde u Podgorici. U cijenu kotizacije je uključena akreditacija za prisustvo sva tri dana predavanjima, ručak za sva tri dana, kafe pauze za sva tri dana i prisustvo na NetWork koktelu, koji će se održati 09. decembra u 20 časova.

Nadamo se da ćete uživati u ovom izazovu!

Za sva dodatna pitanja nam se možete obratiti na takmicenje@menet.me. U međuvremenu, srećno od ME-neta i Posh33!

UPDATE

Moramo da priznamo da smo prijatno iznenađeni inetersovanjem studenata i kvalitetom poslatih radova za nedavno održano takmičenje. Hvala vam svima!

Na žalost, mogli smo izabrati samo tri tima kojima dodjeljujemo besplatne kotizacije za NetWork Konferencija koja će se održati 08.-10. decembra u Verde Complexu.

Tri najbolje rangirana tima su poslali radove na temu:
– “Inbound marketing: Gdje su kupci na internetu?”
– “Digitalni Marketing i osnovne pojedinosti o najvažnijim alatima”
– “Put oko svijeta za 30 magaraca – studija slučaja farme magaraca Martinići”

Još jednom se zahvaljujemo svim učesnicima takmičenja na uloženom trudu i kreativnosti, a pobjednicima čestitamo i vidimo se na konferenciji!

sanja@menet.me'

Sanja je Me-Netov mag upravljanja i kreiranja marketinških kampanja. Strastveni je putnik i veliki obožavalac knjiga. Više o njoj možete saznati na www.sanjagardasevic.me