Postavljeno na dan 7.11.2016 , autor: , zavedeno pod Novosti.

network konferencija

“Sve ide u pravcu digitalnog marketinga”, “morate da budete prisutni na društvenim mrežama”, “responzivni sajtovi su must-have”… Ovo su samo neke od fraza koje ste sigurno toliko puno puta čuli, međutim kako da znate da li radite pravu stvar? Kako da znate na koje kanale komunikacije da usmjerite svoje napore i energiju? Kako da dođete do vaše ciljne grupe? Koje taktike i alate treba da koristite u okviru marketinških planova kako bi ostvarili postavljene ciljeve? Ova i mnoga druga pitanja ćemo se potruditi da odgovorimo na predstojećoj konferenciji o poslovnoj primjeni Interneta i online marketinga.

Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo ove godine biti u prilici da, zajedno sa agencijom POSH33, organizujemo prvu NetWork konferenciju, koja će se održati 08., 09. i 10. decembra 2016. u ovkiru hotela Verde Complex.

U toku trodnevnog programa učesnici će imati prilike da čuju neke od najznačajnijh predstavnika digitalne marketing industrije iz regiona i se upoznaju sa svim aktuelnim trendovima iz oblasti digitalnog marketinga i poslovanja online. Neki do predavača koje će učesnici imati priliku da čuju na sceni su: Nemanja Đurić (član Coca-Cola tima za centralnu i istočnu Evropu, odgovoran za društvene medije Coca-Cole u Srbiji), Miloje Sekulić (Internet konsultant i suvlasnik HomePage agencije), Dragan Močević (generalni direktor i osnivač agencije Prime Communications), Vladimir Vulić (konsultant iz oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih mreža, suosnivač NVO Digitalizuj.Me, programski direktor Spark.Me konferencije), Darko Buldioski (osnivač agencije za digitalni marketing i komunikacije NewMediaMK, programski direktor AllWeb konferencije), Radomir Basta (suosnivač i lead SEO strategist u FourDots agenciji), kao i mnogi drugi.

network konferencija

Iskustvo iz ‘prve ruke’: Napredne ME-net radionice

Kako bi učesnicima konferencije pružili dodatnu vrijednost, prvi dan konferencije rezervisan je za ME-net radionice digitalnog marketinga. Članovi našeg tima će prenositi praktična znanja iz oblasti za koje su specijalizovani, kao i pokazati učesnicima kako da ta znanja primijene na poslovanje kompanija iz kojih dolaze.

Sve koji se odluče da prisustvuju ovom dijelu konferencije očekuje niz uzbudljivih radionica naprednog nivoa, a ovo je i detaljna agenda prvog dana konferencije:

 

Agenda:

 

 

10:00-11:00h – Sanja Gardašević i Nataša Đukanović: “Šta vaša marketinška poruka govori o vama?”

Rolex nije u biznisu prodaje satova, nego biznisu statusnog simbola. Coca-Cola ne prodaje šećernu vodicu, već sreću u boci. Šta vi prodajete?

11:00-11:45h – Đorđe Mićović: “SEO: Kako prilagoditi sadržaj za pretraživače i ljude”

Naučite kako da koristite Google Search Console i Analytics kako biste kreirali sadržaj koji će pružiti vrijednost vašim posjetiocima, ali i biti vidljiv na Internetu.

Danica Celebic

11:45h – 12:30h Maša Elezović i Danica Čelebić: “Nećete vjerovati na šta ljudi najviše kliknu!”

Saznajte koje vrste sadržaja najviše privlače pažnju i imaju prednost na društvenim mrežama, kao i to kako da jednostavno napravite vizuelni sadržaj koristeći online alate i open-source materijale.

12:30h – Kafe pauza

Iskoristite produženu kafe pauzu za pitanja našem timu, ili za razmjenu iskustava i sklapanje prijateljstava sa ostalim posjetiocima radionice.

13:00-13:45h – Predrag Lešić: “Kako razlikovati Muju od Hase na sajtu”

Segmentiranje publike i razumijevanje njihovog ponašanja koristeći Google Analytics i Facebook Audience Insights.

13:45h-14:30 –  Andrija Vučković i Ivana Ćorović: “Google Analitika: Više od brojanja pregleda”

Da li znate šta su sesije? Koliko vam se korisnici zadržavaju na stranicama? Šta je to bounce rate? Saznajte šta sve trebate pratiti u Google Analitici i zašto pregled stranice nije univerzalna metrika!

14:30-15:30h – Milutin Pavićević: “A šta kad kliknu?”

Najveći dio marketinških napora na internetu ulaže se na to da dovedete korisnika na svoj sajt ili neki njegov dio. Da li tu posjetu koristite na najbolji način? Ova radionica naučiće vas kako da koristite metode heurističke evaluacije kako bi efikasnije analizirali i raspravljali o dizajnu, i uvesti vas u AB testiranje kao metod za provjeru hipoteza i donošenje odluka na osnovu mjerenja.

15:30h – Networking ručak

 

Kako da se registrujem za konferenciju?

Puna cijena kotizacije za trodnevnu konferenciju iznosi 249€, međutim u toku je posebna promocija po kojoj do 20. novembra možete rezervisati svoje mjesto za samo 149€.

U cijenu su uključeni piće i hrana koji će biti posluživani tokom pauze za kafu i ručak svakog dana konferencije, kao i NetWork koktel kao dodatna prilika za upoznavanje i razmjenu znanja sa ostalim učesnicima konferencije.

Na kartama je moguće naknadno promijeniti ime (prenijeti ih na drugu osobu), ali ih nije moguće refundirati.

Događaj je ograničen na 100 mjesta, stoga ne oklijevajte već rezervišite svoje mjesto na vrijeme. Više informacija o NetWork konferenciji možete naći na zvaničnom sajtu konferencije.

Naš specijalista za društvene mreže, gdje koristi svoja znanja o dinamici rada društvenih mreža kako bi odnos kompanija sa njihovim klijentima učinila ličnijom.