Želite da unaprijedite Vaš biznis? Postavite reklamu na najefikasniji mogući način – onda kada drugi traže ono šta vi imate da im ponudite!

U Crnoj Gori, kao i u svijetu, se za više od 90% pretraga na internetu koristi upravo Google, a njihov sistem oglašavanja, AdWords, predstavlja najmoćniju alatku u svijetu online marketinga. AdWords je sistem plaćenih oglasa koji su usmjereni prema određenoj ciljnoj grupi, on vam osigurava da se vaša ponuda pojavi kada potencijalni klijenti traže ono što nudite.

Prednosti Google oglašavanja

Vrlo precizno ciljanje grupe korisnika kojima se prikazuju oglasi (ciljate isključivo osobe koje traže ono što vi nudite)
Niske cijene oglasa i ubedljivo najisplativiji kanal oglašavanja sa potencijalno najvišim ROI (povraćajem investicije),
Detaljni izvještaji i statistika koji pomažu praćenje učinkovitosti i dalju, konstantnu, optimizaciju rezultata.

Zašto ME-Net?

Vođenje oglasne kampanje nije jednostavno, i da biste izbjegli gubitak vremena i propuštene šanse da se pojavite u svakoj pretrazi relevantnoj za vaš biznis. Potrebno je vladati određenim znanjem.

Me-Net je prvi sertifikovani Google AdWords partner u Crnoj Gori. Ovim sertifikatom Google garantuje da ME-net, kao član globalne mreže sertifikovanih Google Adwords partnera, nudi kvalitetnu uslugu oglašavanja na Google-u. Da bismo zadržali sertifikat neizostavno je da obnavljamo svoja znanja i uvijek budemo u toku sa novim metodama oglašavanja na Google-u, koje se veoma brzo mijenjaju.

Oglašavanje na mreži pretrage

(Google Search)

Google danas sa preko 456 miliona posjetilaca gotovo dnevno, predstavlja najkorišćeniji internet pretraživač. Osigurajte da se vaš oglas nađe u vrhu pretrage kada korisnici pretražuju ključne reči i fraze vezane za vaš biznis.

Oglašavanje na mreži za multimedijalno oglašavanje

(Google Display Network)

Da vam otkrijemo kako se Google oglasi pojavljuju na vašim omiljenim sajtovima ili dok provjeravate prispjelu poštu na vašem gmail nalogu? Kako dospiju tamo?

Google Display mrežu predstavljaju partnerski sajtovi i neki od Google servisa, kao što je gmail, na kojima se prikazuju Google oglasi. Možete odabrati na kojim sajtovima će se prikazivati vaši oglasi. U ovom modelu oglašavanja, pored tekstualnih oglasa moguće je postaviti i banere ili čak kratke video oglase.

Platite samo za rezultate

Prikazivanje Vašeg oglasa ne košta ništa.Plaćate samo kada neko od potencijalnih klijenata klikne na reklamu i tako ode na Vaš sajt.

Vi sami određujete dnevni budžet (iznos koji želite da potrošite u toku jednog dana) i ukupni budžet (zavisno od dužine trajanja) koji možete u bilo kom trenutku da promjenite

Najpopularnija društvena mreža na svijetu ima 1.15 milijardi korisnika. Isto toliko je razloga da Vaš biznis oglašavate upravo na ovoj mreži!

Preciznost

Facebook je postao dio ljudskih života i najveća baza privatnih podataka njenih korisnika.

Oglašavanje na Facebook mreži omogućava prvenstveno precizno targetovanje ciljne grupe. Vaš oglas se prikazuje samo onoj grupi ljudi koja je u svom profilu pokazala interesovanje za vašu djelatnost, u određenom je starosnom dobu, žive na određenoj lokaciji i sl. Vaš oglas će se prikazati samo onima koji su stvarno zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu.

Facebook oglašavanje direktno osigurava veću posjećenost Vaših internet stranica, a povećanje posjećenosti proširuje broj potencijalnih kupaca.

Platite samo za rezultate

Prikazivanje Vašeg oglasa ne košta ništa.Plaćate samo kada neko od potencijalnih klijenata klikne na reklamu i tako ode na Vaš sajt.

Vi sami određujete dnevni budžet (iznos koji želite da potrošite u toku jednog dana) i ukupni budžet (zavisno od dužine trajanja) koji možete u bilo kom trenutku da promjenite.