Veb sajtovi

Responzivni, originalni, brzi i prilagođeni Google-u

Koristimo najmodernije alate i tehnologiju kako bismo proizveli atraktivne i originalne veb sajtove koji su prilagođeni korisniku – bez obzira na to koji uređaj (računar, tablet, smartfon) koristi da mu pristupi. Naši sajtovi, ako ne zahtijevate suprotno, imaju originalan dizajn (ne koristimo već gotove šablone već svaki aspekt sajta od samog početka krojimo po mjeri klijenta) i rade na robusnom softveru za upravljanje sadržajem u koji su integrisane sve dodatne funkcionalnosti koje su vam neophodne za lako i efikasno ažuriranje.

Posebnu pažnju posvećujemo optimizaciji sajtova za brže učitavanje, što bolju poziciju na pretraživačima (SEO) i njihovu integraciju sa kanalima društvenih mreža.

Sajtovi za mikrokampanje

Imamo sasvim drugačiji pristup kreativnom razvoju mikrosajtova – landing strana za mikrokampanje. Za ove prilike možemo razviti potpuno drugačija, upečatljiva interaktivna iskustva za vaše posjetioce, u skladu sa vašim brendom i integrisana u vaše društvene kanale.

Mobilne aplikacije

Brz razvoj za Android i iOS

Pažljivo biramo alate za razvoj kako bismo vam omogućili da što brže i što povoljnije dobijete upravo one funkcionalnosti mobilne aplikacije koje vam trebaju. Od prvog nacrta aplikacije dizajniramo za dodir, a ne za klik, koncentrisani na intuitivnost i upotrebljivost interfejsa za krajnjeg korisnika.

Osim Androida i iOS-a, po potrebi, razvijamo i aplikacije za manje popularne operativne sisteme pametnih telefona – Windows, FirefoxOS i Blackberry.

Razvoj za društvene mreže

Aplikacije za Facebook

Aplikacije su najbolji način da obogatite vašu Facebook stranu, organizujete takmičenja i istraživanja na njoj, i učinite je zanimljivijim i interaktivnijim iskustvom. Integrišite Facebook u vaš internet sajt i ponudite dodatne sadržaje svojim fanovima, ili im direktno na Facebook strani pružite iskustvo za koje su do sada morali da napuštaju društvenu mrežu.

Tweet wall i ostalo – Društvene mreže u stvarnom svijetu

Iskoristite slobodne ekrane na konferencijama i u poslovnim prostorijama i pretvorite okruženje u interaktivno iskustvo. Me-Netova rješenja koriste informacije sakupljene sa društvenih medija i prikazuju ih na originalan i dopadljiv način, pozivajući prisutne da se pridruže vašoj internet kampanji odmah, na licu mjest